Administratie en advies

 

AdministratieAdministratie is meer dan een verplichting, of een bijkomende last. Een up-to-date administratie geeft antwoord op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Is mijn marge op mijn producten/diensten nog wel voldoende?
  • Waar verdien ik nou precies het meeste geld mee?
  • Waar kan ik nog bezuinigen of snijden zonder dat dit mijn bedrijf raakt?

Een goede jaarrekening of rapportage kan niet zonder een goede boekhouding. Hoge accountantskosten kunnen voorkomen worden door een efficiënte, zo digitaal mogelijke voering van de administratie.
Paalman Fiscaal Advies uit Apeldoorn kan voor u de administratie voeren, maar u ook adviseren en bijstaan in het voeren van een zo strak mogelijke administratie. Het credo hierbij is de administratie zoveel mogelijk te (laten) voeren op jaarrekeningniveau, zodat er weinig tot geen correcties (en dus accountantskosten) meer benodigd zijn aan het eind van het jaar.

Uw jaarrekening

Paalman Fiscaal Advies kan voor u uw jaarrekening verzorgen, of u nu een kleine ondernemer bent, een eenmanszaak hebt, of de jaarrekening van uw (pensioen) BV of een stichting of vereniging wil laten doen. In bijna alle gevallen is er geen accountantsverklaring benodigd, en zit u dus bij het laten opmaken van de jaarrekening niet vast aan een accountant.

Prijsindicatie:

  • Administratievoering / boekhouding; vanaf 50 euro per maand/kwartaal
  • Jaarrekening; afhankelijk van uw situatie

Meer informatie over de jaarrekening en/of de administratie? Neem contact met ons op.